Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Έχετε 14 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη και να μας επιστρέψετε το προϊόν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από εμάς.

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του μορφή όπως το παραλάβατε.

Η επιστροφή γίνεται δεκτή μόνο μετά από έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορά των προϊόντων εφόσον αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σωστά και έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων από τη στιγμή που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή ζημιάς κατά την παραλαβή, ο πελάτης υποχρεούται να μας στείλει αμέσως φωτογραφία του ελαττωματικού πακέτου ή προϊόντος στο email info@e-poseidonms.gr. (Παρακαλούμε ανατρέξτε στην παράγραφο «ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. Επιστροφές χωρίς πληρωμή δεν θα γίνονται δεκτές από την εταιρεία και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας courier που καλεί ο πελάτης. Η εταιρεία courier αναλαμβάνει πλήρη καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Αλμυρίδος 6-8, Πειραιάς, 18540 Ελλάδα.

Τ. +30 210 4225 930

ΚΑΛΑΘΙ 0