Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Αφού επιλέξετε τα προϊόντα σας, προσθέστε τα στo καλάθι αγορών σας κάνοντας κλικ στο «Προσθήκη στο καλάθι».

Η διαδικασία παραγγελίας έχει 4 βήματα:

  • Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία
  • Επιλέξτε τον τρόπο παράδοσης και συμπληρώστε τα στοιχεία παράδοσης
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία πληρωμής και αποστολής σας
  • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ»

Εάν η ηλεκτρονική παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί αλλά το προϊόν δεν έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών e-shop στο τηλέφωνο: 210 422 5930 ή στο e-mail: info@e-poseidonms.gr και θα διεκπεραιώσουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Μετά τη διαδικασία ακύρωσης, το ποσό που καταβλήθηκε θα σας επιστραφεί με τον ίδιο τρόπο που επιλέξατε να γίνει η αγορά. Μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εμφανιστεί στον λογαριασμό σας, ανάλογα με την τράπεζά σας.

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • PayPal

Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται μέσω ασφαλούς και κρυπτογραφημένης σύνδεσης που διασφαλίζει ότι τα στοιχεία πληρωμής σας δεν είναι προσβάσιμα από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Η πληρωμή σας είναι εγγυημένη μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας (Alpha Bank).

Η Poseidon εγγυάται ότι δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας σε δικό της server.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Μόλις λάβουμε τα προϊόντα σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από εμάς.

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, στην αρχική του μορφή όπως το παραλάβατε.

Ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. Επιστροφές χωρίς πληρωμή δεν θα γίνονται δεκτές από την εταιρεία μας και θα επιστρέφονται στον πελάτη.

Με την παραλαβή των προϊόντων σας και μετά από αξιολόγηση από την εταιρεία μας, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές ενδέχεται να χρειαστούν έως και 10 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Όταν η παραγγελία σας συσκευαστεί και είναι έτοιμη να αναχωρήσει από την αποθήκη μας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιλαμβάνει την απόδειξή σας και έναν αριθμό παρακολούθησης της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την παράδοση ή αν δεν σας βρουν στην αναφερόμενη διεύθυνση. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν αλλαγές ή διευκρινίσεις σχετικά με την παραγγελία σας.

Έχουμε δύο επιλογές παράδοσης διαθέσιμες:

Click & Collect – Από τις εγκαταστάσεις μας

Παράδοση στη διεύθυνση της επιλογής σας μέσω εταιρείας courier. Το κόστος είναι 3,95€.

ΚΑΛΑΘΙ 0